Mozart: de Engel van Salzburg - Amerongen, Martin van 1941-2002; Tromp, Bart (Amsterdam Mets & Schilt, 2006)
Collection of essays by the Dutch journalist (1941-2002) on Mozart.
De duizendendrie damesslipjes van Don Juan -- De moord op Mozart van Nazareth -- Die Zauberflöte van Johann W. von Goethe -- Mozart Brevier -- Mozart in Oost-Berlijn -- Monostatos -- Muzelman in pruikentijd -- Verantwoording -- Het afkrabben van marsepein - Nawoord door Bart Tromp -- Personenregister.
Keywords: Mozart, Wolfgang Amadeus -- 1756-1791