Wegen naar Boulez: de meester in dialoog met de traditie - Brandt, Maarten; Spanjaard, Ed (Kampen Kok Lyra, 1995)
De componist, dirigent en essayist Pierre Boulez (geboren 1925) behoort tot de meest spraakmakende muzikale persoonlijkheden van deze tijd. In dit boek voert Maarten Brandt een aantal openhartige gesprekken met hem.
Keywords: Boulez, Pierre -- 1925-2016; 20th Century (1901-2000); Composer; Conductor; France