Uitgerekend ik: Gesprekken over muziek met Martin Meyer - Brendel, Alfred 1931-2025; Bruls, Willem (Amsterdam Wereldbibliotheek, 2002)
Gesprekken met de Oostenrijkse meesterpianist (1931- ) over zijn leven en werk
Keywords: Meyer, Martin -- c.1630-c.1669