De uitdrukkingswijze der wetenschap - Brouwer, L. E. J.; Clay, Dr. J.; Hartog, A. H. De; Mannoury, G.; Pos, H. J.; Révész, Dr. G.; Tinbergen, Dr. J.; Waals, J. Van Der (Groningen P. Noordhoff N.V., 1933)
Kennistheoretische openbare voodrachten gehouden aan de universiteit van Amsterdam gedurende den kursus 1932-1933 door de hoogleraren: Dr. L. E. J. Brouwer, Dr. J. Clay, Dr. A. H. De Hartog, G. Mannoury, Dr. H. J. Pos, Dr. G. Révész, Dr. J. Tinbergen, Dr. J. Van Der Waals Jr.