Het rhythme in den zang der gemeente bij den eeredienst der protestantsche kerken Liturgisch-hymnologische studie. - Hasper, H.; Hinderdael, Cesar (Baarn Bosch & Keuning, 1934)
Liturgisch-hymnologische studie. Over het Rhythme in den zang der gemeente en het herstel der oude kerktoonssoorten. Driehonderd oude en nieuwe melodieën. Harmonisatie voor orgel en koor door Cesar Hinderdael.