Propaganda art from the 20th to the 21st century - Staal, Jonas Hendrik (Leiden Leiden University, 2018)
Proefschrift ter verkrijging van de graag van Doctor aan de Universiteit Leiden, op gezag van Rector Magnificus prof. mr. C.J.J.M. Stolker, volgens het besluit van het College voor Promoties te verdedigen op donderdag 25 januari 2018 klokke 15:00 uur.