Norbert Rosseau 1907-1975: biografie, volledige opuslijst, herinneringen en documenten - Deleu, Frank (Oudenaarde Dienst voor Toerisme, 1984)
1907-1975. Biografie, volledige opuslijst, herinneringen en documenten.
Keywords: Rosseau, Norbert -- 1907-1975; 20th Century (1901-2000); Composer; Biography; Ghent (Belgium)