Mozart 06 - Bergé, Pieter; Bossuyt, Ignace (Bruges Concertgebouw, 2006)
MOZART 06 was het programmaboek van het Concertgebouw Seizoen 06 rond de gelijknamige componist. Het boek biedt naast programmatoelichtingen en biografieën ook diepgravende artikels en essays. Het Concertgebouw hecht groot belang aan het verschaffen van achtergrond en duiding bij de concerten en andere voorstellingen, en investeert daarom bewust in dit type publicaties.
Keywords: Mozart, Wolfgang Amadeus -- 1756-1791; Concertgebouw (Bruges, Belgium); 18th Century (1701-1800); Composer; Legacy; Festival book; Austria