Motets à I, II et III voix avec la basse continue: livre premier - Campra, André 1660-1744; Saint-Arroman, Jean (Courlay Editions J. M. Fuzeau, 1986)
- Diligam te domine fortitudo mea (id)- Dissipa, domine (dessus, haute-contre et basse)- Exurge domine in adjutorium mihi (basse et 2 violons)- In domino gaudebo (dessus et basse)TRIO - In te domine spes unica mea (haute-contre, taille et basse-taille)- Insere domine pictori meo (haute-contre et 2 violons)DUO - Laudabit usque ad mortem (2 dessus)- Laudate dominum in sanctis ejus (id et 2 violons)- O sacrum convivium (id)1 VOIX - Paratum cor meum deus. dessus- Quam dilecta tabernacula tua domine virtutum (h-c, taille et basse)- Quemadmodum desiderat servus ad fontes aquarum (id)- Salve regina, mater misericordiae (dessus)- Tota pulchra es amica mea (2 dessus)