De methode - Raaijmakers, Dick 1930-2013 (Amsterdam Bert Bakker, 1985)
In De methode beschrijft Dick Raaijmakersop exacte, maar toch dichterlijke wijze wat met beweging, oorzaak en gevolg, en de waarneming daarvan samenhangt.
Keywords: Motion