Melodie en gemoed: de vruchtbare grenzen van de muziek - De Visscher, Jacques (Amsterdam Nederlandse Boekhandel, 1985)
Essay over de werking van muziek op het menselijk gemoed.
Keywords: 20th Century (1901-2000); Music philosophy and esthetics; Music psychology; Melody; Emotion; Belgium