The magic of projection: augmentation and immersion in media art - Ernst, Sophie (Leiden Universiteit Leiden, 2016)
Proefschrift ter verkrijging van de graad van Doctor aan de Universiteit Leiden, op gezag van Rector Magnificus prof. mr. C.J.J.M. Stolker volgens besluit van het College voor promoties ter verdedigen op donderdag 8 december 2016 klokke 13.15 uur