De klank van de houten druppel: muziek op Cuba - Billiet, Huib (Brussels BRT, 1988)
Overzicht van de Cubaanse muziek en het Cubaanse muziekleven van de koloniale tijd tot heden.
Keywords: Music history; Cuba