Jef Van Hoof - Verheyden, Prosper (Antwerpen De Crans, 1950)
Een bundel studies en schetsen, verzameld naar aanleiding van zijn aanstaande vijf en zestigste verjaardag op 8 mei 1951.
Keywords: 20th Century (1901-2000); Biography; Music history; Flanders (Belgium)