Jacques-Nicolas Lemmens: Leven en werk van een organist. Deel 1: Verhandeling. Deel 2: Briefwisseling - Focquaert, Annelies (Gent Orpheusinstituut, 2006)
Studie ingediend tot het bekomen van de graad van Laureaat van het Orpheus Instituut. Mentor: Jean Ferrard. Orpheusinstituut Gent, 2006