Heidegger, Wittgenstein en pragmatisme: Essays over post-analytische en post-nietzscheaanse filosofie - Rorty, Richard (Kampen Kok Agora, 1991)
Keuze uit de essays van de Amerikaanse pragmatistische filosoof (1931-)