The 'harpe organisée', 1720-1840: rediscovering the lost pedal techniques on harps with a singe-action pedal mechanism - Cleary, Maria Christina (Leiden Leiden University, 2016)
Proefschrift ter verkrijging van de graad van Doctor aan de Universiteit Leiden op gezag van de Rector Magnificus prof. mr. C.J.J.M. Stolker, volgens besluit van het College voor promoties te verdedigen op 14 december 2016.