De geplooide voorstelling: Essays over kunst - Vande Veire, Frank (Brussels De gelaarsde kat Gevaert, 1997)
De geplooide voorstelling. Essays over kunst van Frank Vande Veire omvat teksten over hedendaagse kunst (zoals Blow Up, Ilya Kabakov, Harald Kilingerh?ller en Jo?lle Tuerlinckx) en cultuurfilosofische thema's, met name de problematiek van de kunst na de dood van God.