Généalogie sommaire de la famille Bartók - Dille, Denijs 1904-2005 (Antwerp Metropolis, 1977)
D. Dille onderzoekt de stamboom van Béla Bartòk via brieven en conversaties met Elza Bartók.
Keywords: Bartók, Béla -- 1881-1945; 20th Century (1901-2000); Composer; Genealogy