Discantare super planum cantum: new approaches to vocal polyphonic improvisation 1300-1470 - Berentsen, Niels (The Hague, 2016)
Proefschrift ter verkrijging van de graad van Doctor aan de Universiteit Leiden op gezag van de Rector Magnificus prof. mr. C.J.J.M. Stolker, volgens besluit van het College voor promoties te verdedigen op 14 november 2016.