Dagboek 1907-1933: Een keuze - Prokofiev, Sergei 1891-1953; Ent, Arie Van Der (Amsterdam Arbeiderspers, 2007)
Een keuze uit de dagboeken uit de periode 1907-1933 van de Russische componist (1891-1953).
Keywords: 20th Century (1901-2000); Composer; Diary; Communism; Russia