Beyond borders: broadening the artistic palette of (composing) improvisers in jazz - Graaf, Dirk Pieter de (Leiden Leiden University, 2017)
Proefschrift ter verkrijging van de graag van Doctor aan de Universiteit Leiden, op gezag van Rector Magnificus prof. mr. C.J.J.M. Stolker, volgens het besluit van het College voor Promoties te verdedigen op donderdag 21 november 2017 klokke 16:15 uur.