Between air and electricity: Microphones and loudspeakers as musical instruments - Eck, Cathy van (Leiden Universiteit Leiden, 2013)
Proefschrift ter verkrijging van de graad van Doctor aan de Universiteit Leiden op gezag van de Rector Magnificus prof. mr. C.J.J.M. Stolker, volgens besluit van het College voor promoties te verdedigen op 17 december 2013.