Bestaat God? Antwoord op de vraag naar God in deze tijd - Küng, Hans (Hilversum Gooi en Sticht, 1978)
De Zwitserse RK theoloog weegt uitvoerig de ideeënwereld van filosofen, psychologen en sociologen af tegen de vervolgens door hem uiteengezette fundamentele waarden van zijn eigen christelijke geloofsopvatting.