Drents Museum Magazine (Assen). (Assen : Drents Museum.)
Het Drents Museum Magazine is het tijdschrift van het Drents Museum dat bij aanvang van nieuwe grote tentoonstellingen verschijnt. (www.drentsmuseum.nl)
Https://drentsmuseum.nl/nl
Online: https://drentsmuseum.nl/nl/publicaties/dm-magazines
Nederlands
Tijdschriften
Keywords: Drents Museum (Assen).