Tegel : Jaarboek van de Stichting Vrienden Nederlands Tegelmuseum (Otterlo). (Otterlo : Stichting Vrienden Nederlands Tegelmuseum, 1971)
Sinds 1971 publiceert de Stichting Vrienden Nederlands Tegelmuseum jaarlijks het boekje Tegel met interessante artikelen over tegels en tegel gerelateerde onderwerpen.(vriendennederlandstegelmuseum.nl)
Online: https://vriendennederlandstegelmuseum.nl/publicaties/jaarboek-tegel
Nederlands
Jaarboek
Keywords: toegepaste kunst; tegels, dakpannen, bakstenen (bouwmateriaal).