De Maasgouw : Tijdschrift voor Limburgse geschiedenis en archeologie (voortzetting van: De Maasgouw : Weekblad voor Limburgsche Geschiedenis, Taal- en Letterkunde). (Maastricht : Koninklijk Limburgs Geschied-en Oudheidkundig Genootschap (LGOG), 1879)
De Maasgouw is een tijdschrift over geschiedenis en archeologie van Limburg, uitgegeven door Limburgs Geschied- en Oudheidkundig Genootschap (LGOG). De titel is ontleend aan een historische benaming voor het Limburgse Maasland, de Maasgouw. Het blad verscheen voor het eerst op 2 januari 1879 als De Maasgouw. Weekblad voor Limburgsche Geschiedenis, Taal- en Letterkunde. (wikipedia)
Https://lgog.nl/maasgouw
Online: https://www.delpher.nl/nl/tijdschriften/results?query=maasgouw&page=1&coll=dts
Nederlands
Tijdschriften
Keywords: geschiedenis; geschiedenis en archeologie; Nederlanden; Limburg (Nederland).