i10 : Internationale Revue - Lehning, Arthur (Amsterdam : Arthur Lehning, 1927)
In de jaren twintig van de vorige eeuw werd onder redactie van Arthur Lehning in Amsterdam een tijdschrift uitgegeven dat in alle opzichten voorop liep: de Internationale Revue i10. Tot de medewerkers behoorden Ernst Bloch en Walter Benjamin. Het archief van i10 is verloren gegaan, maar de brieven van Bloch en Benjamin zijn bewaard.
Online: https://magazines.iaddb.org/periodicals/i10
Nederlands
Tijdschriften
Keywords: avant-garde.; modernisme