BHA : Bibliography of the History of Art (voortzetting van: Répertoire d'art et d'archéologie (RILA) (1910-1989)). (Los Angeles : The Getty Research Institute, 1975)
De BHA (Bibliography of the History of Art) is een bibliografische databank die publicaties omvat rond Europese en Amerikaanse beeldende kunsten, gepubliceerd tussen 1975 en 2007. De opvolger van deze databank is de IBA (International Bibliography of Art) waarin records vanaf 2007 tot heden worden opgenomen.(https://onderzoektips.ugent.be/)
Online: https://primo.getty.edu/primo-explore/search?vid=BHA
Engels
Tijdschriften
Database
Keywords: bibliografieën