Nottebohmkrant - Erfgoedbibliotheek Hendrik Conscience (Antwerpen). (Antwerpen : Erfgoedbibliotheek Hendrik Conscience, 2018)
De Nottebohmkrant geeft halfjaarlijks duiding bij de collectie, werking en activiteiten van de Erfgoedbibliotheek Hendrik Conscience.(consciencebibliotheek.be)
Online: https://www.consciencebibliotheek.be/nl/nottebohmkrant
Nederlands
Tijdschriften
Keywords: Erfgoedbibliotheek Hendrik Conscience