Zondagsvriend - Somville, Alfred (Antwerpen : De Vlijt, 1930)
Op 14 december 1930 ontstond het weekblad Zondagsvriend uit een gelegenheidseditie voor de in Antwerpen gehouden wereldtentoonstelling (NEVB: Gazet van Antwerpen)
Nederlands
Tijdschriften