Teylers Magazijn (Teylers Museum Haarlem). (Haarlem : Teylers Museum)
Teylers Magazijn is het tijdschrift van Teylers Museum. Vrienden krijgen het gratis bij hun lidmaatschap. In Teylers Magazijn lees je meer over de wisseltentoonstellingen, maar vind je ook achtergrondartikelen over het gebouw, de collecties en de rijke geschiedenis van Teyler.(www.teylersmuseum.nl)
Https://www.teylersmuseum.nl
Online: http://beeld.teylersmuseum.nl/digital_library/Webs-Magazijn/Teylers_Magazijn/1983-2002
Nederlands
Tijdschriften
Keywords: Teylers Museum (Haarlem).