RKD Bulletin (Rijksbureau voor Kunsthistorische Documentatie, Den Haag). (Den Haag : RKD, 2022)
Het RKD Bulletin is een digitaal tijdschrift gepubliceerd door het RKD – Nederlands Instituut voor Kunstgeschiedenis en verschijnt twee keer per jaar.Het RKD Bulletin bevat kunsthistorische bijdragen over actueel RKD-gerelateerd onderzoek over de kunst van de Nederlanden in internationale context en andere kunsthistorische onderwerpen. Daarmee is het niet alleen een podium voor gevorderde onderzoekers, maar ook een proeftuin voor jonge kunsthistorici. Het Bulletin is bedoeld voor een internationaal publiek van conservatoren, wetenschappers, studenten, art professionals en liefhebbers en verschijnt zowel in het Nederlands als in het Engels. (bulletin.rkd.nl)
Online: https://bulletin.rkd.nl/nl
Nederlands
Engels
Tijdschriften