Kunstschrift (voortzetting van : Openbaar Kunstbezit (Nederland) (1957-1976)) (met bijlage: Kunstbericht). (Amsterdam : Kunst en Schrijven, 1977)
Kunstschrift is het gerenommeerde, tweemaandelijks verschijnende tijdschrift over kunst en kunstgeschiedenis. De eerste aflevering verscheen in januari 1977. Het tijdschrift kwam voort uit het befaamde Openbaar kunstbezit, dat in 1957 van start ging met besprekingen op de radio van telkens één kunstwerk in een Nederlandse openbare collectie. Kunstschrift is van het begin af een thematisch tijdschrift geweest. (www.kunstschrift.nl)
Https://www.kunstschrift.nl
Tweemaandelijks
Nederlands
Tijdschriften