Leidschrift : Historisch tijdschrift. (Leiden : Stichting Leidschrift, 1984)
Leidschrift is een academisch historisch tijdschrift dat sinds 1984 wordt uitgegeven door Stichting Leidschrift. De redactie bestaat uit studenten Geschiedenis van de Universiteit Leiden en één docent-lid van de opleiding Geschiedenis.(www.leidschrift.nl)
Https://www.leidschrift.nl
Nederlands
Tijdschriften
Keywords: geschiedenis