Desipientia : kunsthistorisch tijdschrift. (Nijmegen : Radboud Universiteit, 1994)
Het kunsthistorisch tijdschrift Desipientia is verbonden aan de afdeling Kunstgeschiedenis van de Radboud Universiteit in Nijmegen en de Reünistenkring Kunstgeschiedenis en Archeologie. Desipientia verschijnt twee maal per jaar en besteedt elk nummer deels aandacht aan een bepaald thema. Auteurs zijn doorgaans gevestigde onderzoekers uit diverse specialisatie op het gebied van de kunstgeschiedenis. Het tijdschrift biedt daarnaast ook veelbelovende jonge kunsthistorici de mogelijkheid hun onderzoeksresultaten te publiceren te midden van meer gevorderde vakgenoten.(www.desipientia.nl)
Http://desipientia.nl
Nederlands
Tijdschriften