Résurrection : Cahiers mensuels littéraires illustrés. - Pansaers, Clément (Namur, 1917)
Onder invloed van Clement Pansaers komen de eerste uitingen van de Dada-beweging aan bod. Eerste Franstalig tijdschrift dat door nauw contact met Der Sturm systematisch vertalingen van Duitse expressionistische teksten afdrukt. (uit: Vlaams expressionisme in Europese context 1900-1930)
Online KBR: https://opac.kbr.be/Library/doc/SYRACUSE/17465185
Frans
Tijdschriften
Keywords: dadaïsme; expressionisme