Het Overzicht : half-maandeliks tijdschrift kunst, letteren, mensheid (ondertitel varieert). - Seuphor, Michel (Antwerpen, 1921)
Door de medewerking van Jozef Peeters verkrijgt het oorspronkelijk letterkundig tijdschrift internationale erkenning op het gebied van het constructivisme. In 1925 vertrekt Michel Seuphor naar Parijs en verdwijnt Het Overzicht. Het wordt opgevolgd door 'De Driehoek' onder leiding van Jozef Peeters. (uit: Vlaams expressionisme in Europese context 1900-1930)
Online: https://magazines.iaddb.org/periodicals/HO
Nederlands
Tijdschriften
Keywords: constructivisme