La Nervie (ondertitel varieert : Revue franco-belge d'arts et de lettres - Revue mensuelle d'arts et de lettres - Revue littéraire et artistique - Revue illustrée d'Arts et de Lettres) (reprise en 1920). - lecomte, Emile (Braine-Le-Comte, 1893)
La Nervie staat open voor nieuwe kunstuitingen en wijdt regelmatig speciale nummers aan verschillende thema's uit het artistieke leven. (uit: Vlaams expressionisme in Europese context 1900-1930)
Frans
Tijdschriften
Keywords: expressionisme