M&L : Monumenten, landschappen & archeologie. (Brussel : Agentschap Onroerend Erfgoed van de Vlaamse Overheid, 1981)
Meer dan veertig jaar is het tijdschrift M&L (Monumenten, Landschappen en Archeologie) een belangrijke referentie in de ongemeen rijke wereld van de erfgoedzorg in Vlaanderen en Brussel. De M&L-Krant, naast de redactionele artikels een belangrijke component van het tijdschrift, focust op de actualiteit, met bijdragen over beschermingen, restauraties, opgravingen, studiedagen en colloquia, tentoonstellingen en publicaties over erfgoedzorg.
Https://menl.be/home#/magazines
Online: https://menl.be/archief#
Nederlands
Tijdschriften
Keywords: erfgoed