Kultuurleven : tijdschrift voor kultuur en samenleving (voortzetting van: Thomistisch tijdschrift voor katholiek kultuurleven (1930-1932) ; ondertitel varieert: Maandschrift voor Hernieuwing der Geestescultuur ; nadien Tijdschrift voor vernieuwing der geesteskultuur; Maandblad voor cultuur en samenleving). (Leuven, 1930)
Kultuurleven was een cultureel tijdschrift van christelijke inspiratie dat verscheen in Vlaanderen van 1930 tot 2000. Het benaderde cultuur in de brede zin, van politiek over religie tot kunst. (wikipedia)
Online archief: http://users.telenet.be/rc20234/toegang.htm
Nederlands
Tijdschriften