Koninklijk instituut voor het kunstpatrimonium : bulletin (titel varieert: Bulletin van het Koninklijk instituut voor het kunstpatrimonium ; KIK. Bulletin (= Bulletin de l'Institut royal du patrimoine artistique = Institut royal du patrimoine artistique : Bulletin). (Brussel : Koninklijk Instituut voor het Kunstpatrimonium, 1958)
Hét wetenschappelijk tijdschrift over de studie, de conservatie en de wetenschappelijke analyse van het Belgisch erfgoed. Het Bulletin van het KIK, opgericht in 1958, is vandaag een van de oudste en meest prestigieuze tijdschriften op internationaal niveau op het gebied van kunstgeschiedenis en toegepaste erfgoedwetenschappen.(www.kikirpa.be)
Https://www.kikirpa.be/nl/reeksen-van-het-kik/bulletin
Vanaf 2024: enkel op OpenEditions-platform
Nederlands
Tijdschriften
Keywords: Koninklijk Instituut voor het Kunstpatrimonium (KIK-Brussel).; erfgoed