Faro : tijdschrift over cultureel erfgoed (voortzetting van: Mores : Tijdschrift voor volkscultuur in Vlaanderen). (Brussel : Faro, 2008)
Faro : tijdschrift over cultureel erfgoed is het tijdschrift van FARO, Vlaams steunpunt voor cultureel erfgoed vzw en richt zich tot het brede cultureel-erfgoedveld in Vlaanderen (archieven, bewaarbibliotheken, documentatiecentra, erfgoedcellen, erfgoedverenigingen, musea, sector volkscultuur, …) en iedereen die van ver of nabij daarmee te maken heeft (overheden, pers, media, bibliotheken, scholen, …). Faro wil via actuele bijdragen en een (ver)frisse(nde) vormgeving bijdragen tot de verspreiding van kennis en praktijkervaring op het vlak van roerend en immaterieel cultureel erfgoed en de cultuur van alledag).(https://faro.be/faro/tijdschrift)
Online: https://faro.be/faro/tijdschrift
Nederlands
Tijdschriften
Keywords: cultureel erfgoed