Epitaaf : vereniging voor funeraire archeologie ; driemaandelijkse nieuwsbrief voor epitaaf-leden (voortgezet als: Tafofiel : nieuwsbrief Epitaaf vzw (2010-)). (Brussel : Epitaaf vzw, 1988)
Na 23 jaargangen van de Epitaaf Nieuwsbrief en van de Epitaaf Periodiek schakelde Epitaaf vzw over op een elektronische nieuwsbrief. De Tafofiel brengt verslag van de achtiviteiten van de vereniging, kondigt tentoonstellingen en rondleidingen aan en bespreekt recent verschenen publicaties. De funeraire actualiteit wordt op de voet gevolgd. (www.epitaaf.org/tafofiel)
Http://www.epitaaf.org/epitaaf-vzw
Online: http://www.epitaaf.org/tafofiel
Nederlands
Tijdschriften
Keywords: funeraire sculptuur; geschiedenis en archeologie