De Driehoek : maandschrift - Peeters, Jozef (Antwerpen, 1925)
De Driehoek wordt beschouwd als het brandpunt van het constructivisme in België. Jozef Peeters, gesteund door Paul van Ostaijen, zorgt ervoor dat de internationale avant-garde de nodige aandacht krijgt. Zo is het tijdschrift 'Der Sturm' verkrijgbaar op de redactie van De Driehoek. (uit: Vlaams expressionisme in Europese context 1900-1930)
Online magazines.iaddb.org : https://magazines.iaddb.org/periodicals/DDH/1925 (1 april 1925, 1 mei 1925, 1 juni 1925)
Nederlands
Tijdschriften
Keywords: modernisme; constructivisme