Tuig : grafische / illustratieve krant (Borgerhout : DOP platform vzw)
'De projecten van TUIG zetten grafisch en illustratief talent in de kijker. TUIG is gegroeid tot een warme community van lokale toegepaste kunstenaars.'
tijdschrift