Hans/Jean & Sophie Taeuber Arp : friends, lovers, partners - Krupp, Walburga; Arp, Hans; Claes, Marie (Brussels : Mercatorfonds, 2024)
Hans/Jean Arp en Sophie Teauber vormen een van de belangrijkste kunstenaarskoppels van de 20e-eeuwse abstracte kunst. De diversiteit van hun werk - schilderkunst, sculptuur, textiel, design en literatuur - maakt hen tot op vandaag relevant.
Publicatie ter gelegenheid van de gelijknamige tentoonstelling te Brussel (Bozar), 20 september 2024-19 januari 2025
kunstcatalogus
Keywords: Taeuber-Arp, Sophie; Arp, Hans