Ensor-Magritte : 150 Chefs d'oeuvres des musees royaux des beaux-arts de Belgique. - Roberts-Jones, Philippe; Geirland, Karel J.; Baudson, Pierre; Chartrain-Hebbelinck, Marie-Jeanne; Houbart-Wilkin, Suzanne; Legrand, Francine-Claire; Ollinger-Zinque, Gisèle (Brussel : Paleis voor Schone Kunsten, 1975)
Van den Abeele, Albijn ; Van den Berghe, Frits ; De Boeck, Félix ; Brusselmans, Jean ; Cantre, Jozef ; Caron, Marcel ; Daeye, Hippolyte ; Dehoy, Charles ; Delvaux, Paul ; Vanden Eeckhoudt, Jean ; Ensor, James ; Evenepoel, Henri ; Flouquet, Pierre-Louis ; Jefferys, Marcel ; Jespers, Oscar ; Joostens, Paul ; Lacasse, Joseph ; Laermans, Eugène ; Leplae, Charles ; Maas, Paul ; Magritte, René ; Mambour, Auguste ; Mesens, E.L.T. ; Minne, George ; Morren, George ; Oleffe, Auguste ; Peeters, Jozef ; Permeke, Constant ; Puvrez, Henri ; Ramah, Henri-François ; De Sadeleer, Valerius ; Schirren, Ferdinand ; Schmalzigaug, Jules ; Servaes, Albert ; Servranckx, Victor ; De Smet, Gustave ; Smits, Jakob ; Spilliaert, Léon ; Thevenet, Louis ; De Troyer, Prosper ; Tytgat, Edgard ; Van de Woestyne, Gustave ; Wouters, Rik
Ensor-Magritte. 150 meesterwerken van de Kon. Musea voor Schone Kunsten van België, Paleis voor Schone Kunsten, Brussel, 17/7 - 31/8 1975
boek