Openingsmanifestatie : Het Antwerps kunstpatrimonium : uit onze kunsthistorische en volkskundige musea, alsook uit het prentenkabinet en het museum Plantin. - Baudouin, F.; Voet, L.; Van Nespen, W.; Brand, Arnold; Verhaert, L.C. (Antwerpen : Marcel Peeters Centrum v.z.w., 1969)
Rubenshuis ; Museum Ridder Smidt van Gelder ; Museum Mayer van den Bergh ; Openlucht Museum voor Beeldhouwkunst Middelheim ; Museum Plantin-Moretus ; Het Stedelijk Prentenkabinet ; Museum Vleeshuis ; Museum Brouwershuis ; Nationaal Scheepvaartmuseum ; Volkskunde-museum ; Etnografisch museum ; De Nationale Diskoteek van België
Het Antwerps Kunstpatrimonium, Marcel Peeters Centrum v.z.w., Antwerpen, 1969
boek