Biënnale van de Schilderkunst 2012 : De mens in beeld - Coessens, Piet; Declercq, Joost; Eeckhout, Tanguy (Deurle : Museum Dhondt-Dhaenens, 2012)
Alÿs, Francis ; Appel, Karel ; Borremans, Michaël ; Ensor, James ; Permeke, Constant ; Rauch, Neo ; Raveel, Roger ; Sander, August ; Sironi, Mario ; Spilliaert, Léon ; Tuymans, Luc ; van den Broek, Koen
Biënnale van de Schilderkunst : De mens in beeld, Museum Dhondt-Dhaenens, Deurle, Roger Raveelmuseum, Machelen-Zulte, 1 juli tem 30 september 2012
derde editie Biënnale van de Schilderkunst
boek